nestor-sanitair-slide

Wij verbouwen badkamers in Dordrecht en omstreken

Zowel voor particulieren als nieuwbouwprojecten verzorgen wij de complete installatie van badkamers. Van het leidingwerk, het plaatsen van sanitair tot de montage van een handddoekradiator, Nestor uit Dordrecht verzorgt het van A tot Z.

Badkamerinspiratie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw badkamer? Dan kunt u op onze website veel inspiratie opdoen op het gebied van douches, kranen, wastafels, badmeubelen, toiletten en ligbaden. Ook kunnen we een afspraak maken bij een sanitairshowroom. Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken, dan maken wij samen met u een ontwerp en plan van aanpak.

Installatie

Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan gaan wij over tot het verbouwen van uw badkamer. Nestor werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten en zorgt voor een nette installatie. Onze installateurs hebben oog voor detail en werken zeer secuur.

Nieuwbouw en renovatie

Heeft u een groot project voor nieuwbouw of renovatie? Ook dan is Nestor de aangewezen partij. We zitten graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen

Heeft u plannen voor het verbouwen van de badkamer? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte. De installateurs en loodgieters van Nestor staan voor u klaar in de regio Dordrecht!

Neem contact op
Lees meer over onze sanitairmerken


Top