nestor-zonnepaneel-slide

Specialist in zonnepanelen in regio Dordrecht

Wanneer u geld wilt besparen op de energierekening is de installatie van zonnepanelen voor het opwekken van elektriciteit een uitstekende oplossing. Tegenwoordig levert het zelfs meer op dan de gemiddelde spaarrekening. Bovendien draagt het bij aan een beter milieu. Nestor uit Dordrecht vertelt u graag meer over de voordelen en de mogelijkheden voor uw situatie. Uiteraard zorgen wij ook voor een vakkundige installatie.

Advies en installatie

Overweegt u om te investeren in zonnepanelen? Laat u dan adviseren door onze erkende installateur. Hij weet precies hoeveel panelen nodig zijn om voldoende energie op te wekken, hoeveel u kunt besparen en wat de terugverdientijd is. Ook de installatie is bij ons in uitstekende handen. Wij plaatsen de zonnepanelen volgens de nieuwste voorschriften zodat een veilige installatie en de hoogste opbrengst gegarandeerd is. 

Canadian Solar

Wij werken veel met het gerenommeerde merk Canadian Solar. Deze zonnepanelen-leverancier staat bekend om de uitstekende kwaliteit en biedt maar liefst 25 jaar garantie.

Complete zonnepanelenpakketten

Wij plaatsen niet alleen zonlichtsystemen, maar bieden ook bouwpakketten aan voor zelfplaatsing. Het pakket bestaat uit Canadian 240 WattPiek zonnepanelen, een Solar Max/SMA omvormer, montagemateriaal, kabels en MC4 connectors. Op de pv-panelen krijgt u 10 jaar productgarantie en op de omvormer 5 of 10 jaar. De levensduur is ongeveer 30 jaar.

Neem contact op

Meer weten over zonnepanelen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met Nestor uit Dordrecht.

Neem contact op

nestor-rechts-duurzaam-zonnepanelen

Erkend SunNed-solarteur

  • Goed advies
  • Veel technische kennis
  • Op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen
  • Online berekentool

Lees meer over zonnepanelen


Top