nestor-hoofdventilatie

Installatie en onderhoud mechanische ventilatie in Dordrecht e.o.

Voor een optimaal en gezond klimaat in huis is mechanische ventilatie essentieel. Dit systeem zorgt voor de afzuiging van vervuilde lucht in keuken, badkamer en toilet. Verse lucht wordt toegevoerd middels ventilatieroosters en openstaande ramen. Nestor uit Dordrecht kan zowel de installatie als het onderhoud van uw ventilatiesysteem prima voor u verzorgen.

Installatie

Heeft u een oudere woning waar nog geen mechanisch ventilatiesysteem aanwezig is of werkt uw huidige installatie niet naar behoren? Nestor komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud aan mechanische ventilatie is belangrijk voor een goede, betrouwbare en energiezuinige werking. Tijdens de servicebeurt worden de luchtkanalen, unit en ventielen gereinigd en de afzuigcapaciteit gemeten. Daarnaast wordt het systeem opnieuw afgesteld en ingeregeld. U kunt bij ons uitstekend terecht voor een eenmalige onderhoudsbeurt of een onderhoudsabonnement. Uw ventilatiesysteem wordt dan op gezette tijden gecontroleerd en schoongemaakt.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud aan uw mechanische ventilatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de Drechtsteden zoals Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht.

Neem contact op

nestor--rechts--ventilatie-1

Waarom ventilatie?

  • Voorkomt schimmel en huismijt
  • Goed voor de gezondheid
  • Voorkomt beslagen spiegels en ramen

Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top