villeroy-en-boch-sanitair-hoofd-breed-1

Villeroy & Boch sanitair

Traditie, kwaliteit en authenticiteit: dat zijn Villeroy & Boch kernwaarden waarop klanten al jarenlang kunnen vertrouwen. De badkamercollecties van het merk excelleren in design, comfort en functionaliteit. De uitzonderlijke kwaliteit van de producten valt direct op, aangezien ze zelfs in het kleinste detail voldoen aan de hoogste eisen qua materiaal en esthetiek. In de ruim 265 jaar die zijn verstreken sinds de oprichting van Villeroy & Boch is het bedrijf gegroeid tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle-merk met een uitgebreid keuzepalet aan stijlen in badmeubels, keramiek, badkamerkranen en accessoires.

Topkwaliteit in de badkamer met Villeroy & Boch

Villeroy & Boch vervult met de stijlvolle keramische badkamercollecties en de bijpassende badkamermeubelen, tegels, ligbaden en douchecombinaties bijzondere eisen ten aanzien van kwaliteit en functionaliteit. Het merk biedt u met een unieke verscheidenheid de hele badkamer uit één hand. Met het doel elke dag ontspanning, impulsen, inspiratie en ontspanning te geven – vele, vele jaren lang. Wij verwelkomen u graag in een badkamer van Villeroy & Boch!

Wilt u meer weten over Villeroy & Boch, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven graag meer informatie. Ook kunt u inspiratie opdoen in onderstaande bochure.

Brochure Villeroy & Boch badkamerwerelden

Neem contact op
villeroyenbochrechts


Top