nestor-cv-slide

Cv-ketel installatie in Dordrecht en omstreken

Vertoont uw cv-installatie gebreken of is deze tussen de 10 en 15 jaar oud? Dan is het raadzaam te zorgen voor een tijdige vervanging van uw cv-ketel. Hoge reparatiekosten worden zo voorkomen en u bent te allen tijde verzekerd van een aangenaam klimaat in huis. Nestor zorgt in de regio Drechtsteden (o.a. Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Papendrecht) tevens voor deskundig onderhoud en reparaties.

Laat uw VR-ketel tijdig vervangen

De VR-ketel mag inmiddels niet meer gefabriceerd of verkocht worden. Fabrikanten hebben dan ook de gehele productielijn stilgezet. Om problemen in de toekomst te voorkomen, raden wij aan uw VR-ketel tijdig te laten vervangen door een energiezuinige A-label HR-ketel.

Onderhoud

Bij de aanschaf en installatie van een nieuwe cv-ketel verrichten wij 2 jaar gratis onderhoud. Daarna kunt u een onderhoudsabonnement bij ons afsluiten. Regelmatig onderhoud draagt bij aan een lange levensduur, energiezuinige werking en voorkomt storingen. Tevens verzorgen wij grootschalig onderhoud aan bedrijven, instellingen en scholen.

Storingsdienst

Ondervindt u problemen met uw cv-ketel? Onze vakkundige storingsdienst is snel ter plaatse in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Alblasserwaard.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor de levering en installatie van een nieuwe cv-ketel. De installateurs van Nestor uit Dordrecht staan voor u klaar!

Neem contact op

nestor-cv-rechts

Cv-ketel leasen

U least al een nieuwe cv-ketel van € 20,- per maand!

incl. installatie, service en onderhoud

Offerte aanvragen


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top