nestor-verwarmings-hoofd

Installateur voor centrale verwarming in regio Dordrecht

Zorgt uw centrale verwarming niet meer voor het beoogde comfort? Schakel dan Nestor uit Dordrecht in voor de levering en installatie van een nieuwe cv-ketel, radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Onze installateurs geven u graag advies en weten precies wat nodig is om aan uw warmtewens te voldoen. Ook voor problemen met uw cv-installatie zijn wij de juiste partij. Met onze uitgebreide servicedienst in de Drechtsteden is de storing in de meeste gevallen snel verholpen!

Nestor werkt met vooraanstaande merken zoals Nefit, Remeha, Vaillant, Atag, Itho Daalderop, Intergas, Jaga en Henrad. In combinatie met onze vakkundige installatie kunt u rekenen op een hoogstaande kwaliteit, energiezuinige werking en lange levensduur.

Onderhoud

Voor het behoud van uw cv-installatie raden wij aan deze regelmatig te laten onderhouden. Hiervoor kunt u bij ons een voordelig onderhoudsabonnement afsluiten. U bent dan het hele jaar door verzekerd van een aangenaam klimaat en een snelle service bij eventuele problemen.

Offerte aanvragen

Vraag gerust een offerte aan voor de vervanging en installatie van een nieuwe cv-ketel, radiatoren, convectoren of vloerverwarming. Onze vakkundige installateurs zorgen voor de complete aanleg van uw centrale verwarming in de Drechtsteden, zoals Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Papendrecht.

Neem contact op
Lees meer over onze verwarmingsmerken


Top