nestor-hoofd-onderhoud

Cv-ketel onderhoud en reparatie in Dordrecht

Cv-ketel onderhoud voorkomt kostbare reparaties, storingen en onnodig energieverbruik. Daarnaast verlengt het ook de levensduur van uw cv-installatie. Bij Nestor kunt u een voordelig onderhoudsabonnement afsluiten, zodat u het gehele jaar verzekerd bent van warmte en warm water. Heeft u onverhoopt toch last van een storing? Dan is onze servicedienst in de Drechtsteden snel ter plaatse (o.a. Dordrecht, Zwijndrecht, Barendrecht en Papendrecht).

Deskundig onderhoud

Onze service-afdeling is gespecialiseerd in het onderhoud van cv-ketels, boilers, geisers, gashaarden, moederhaarden, mechanische ventilatie en warmteterugwinsystemen. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en uitgerust met de meest moderne, professionele gereedschappen en meetapparatuur. Bekijk gerust onze onderhoudsabonnementen.

Voorwaarden onderhoudsabonnement

Onze onderhoudsabonnementen bieden u: voorrang bij storingen t.o.v. klanten die geen abonnement hebben, geen verhoogd uur tarief buiten kantooruren en geen administratiekosten. In het abonnement zit 1 onderhoudsbezoek van maximaal 1 uur. Bij reparaties die binnen dit uur uitgevoerd kunnen worden, rekenen wij geen arbeidsloon, wel de onderdelen. Bij storingsbezoeken rekenen wij een starttarief van 15 minuten, uurloon en onderdelen, tenzij u een extra- of all in abonnement hebt.

24-uurs storingsdienst

Een storing komt altijd ongelegen en kan veel ongemak veroorzaken. Daarom bieden wij een 24-uurs storingsdienst in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht, Ridderkerk, Barendrecht en Alblasserwaard. Wij streven er naar om storingen binnen 24 uur op te lossen.

Neem contact op

Kortom, wilt u cv-ketel onderhoud laten uitvoeren of heeft u last van een storing? Neem dan contact op met Nestor uit Dordrecht. Via onderstaand formulier kunt u direct een onderhoudsabonnement aanvragen.

Naar onderhoudsabonnement

nestor-onderhoud-rechts

Storing?

Bel direct naar
078 - 6130544!


Top