nestor-hoofdloodgieter

Loodgieter uit Dordrecht met kennis van zaken

Bij het verbouwen van uw keuken of badkamer is een aanpassing in het leidingwerk vaak noodzakelijk. Onze loodgieter zorgt op deskundige wijze voor het vervangen van gasleidingen, waterleidingen en afvoeren. Heeft u last van een lekkage? In de regio Drechtsteden (o.a. Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Barendrecht) zijn wij snel ter plaatse voor een vakkundige reparatie. Tot slot kunt u bij ons terecht voor al uw lood- en zinkwerk.

Of het nu gaat om het vervangen van de afvoer in de keuken, het plaatsen van sanitair of om complexe water- en gasinstallaties voor grote kantoorpanden: door onze jarenlange ervaring is iedere opdracht bij ons in vertrouwde handen.

Lood- en zinkwerk

Heeft u last van een lekkende dakgoot? Nestor vervaardigt op ambachtelijke wijze complete zinken dakgoten op maat. Zink is een zeer bestendig materiaal met een lange levensduur. Ook verzorgen wij het loodwerk voor bijvoorbeeld dakkapellen.

Neem contact op

Kortom, bent u op zoek naar een bekwame loodgieter? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Nestor uit Dordrecht voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

Neem contact op

nestor-rechts-loodgietersw

Specialist in:

  • gasleidingen
  • waterleidingen
  • sanitair
  • rioleringen afvoeren
  • lood- en zinkwerk

Lees meer over kranen en loodgieterswerk

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top